Live SupportChat
ØJeblikkelig levering 24/7
Efter at have købt en LoL-konto, aktiveres vores fuldautomatiske leveringssystem øjeblikkeligt. Inden for få sekunder modtager du en e-mail med loginoplysningerne på din nyligt købt konto!
Livstidsgaranti
Vi tilbyder livstidsgaranti og live chat support til alle indehavere af LoL kontoer. Kontakt os døgnet rundt, hvis du oplever problemer. Med en BoostRoyal-konto er du dækket for livet!
E-mail & adgangskodeændring
Du er berettiget til at ændre både e-mail og adgangskode til din nyindkøbte LoL Smurf. Når du køber på BoostRoyal, tilføjes disse funktioner for at fungere som standard sikkerhedsforanstaltninger.
Filter accounts
Looking for more?
Check our smurf accounts
Kundernes stemme
Fremragende 4.80 Rating
5701 Reviews
Quick delivery, as described and great prices, would recommend.
Jake Verified
2 hours ago
Interfaz sencilla y con un buen equipo de profesionales, Voldo me atendió a mi y estoy muy satisfecho con él. 10/10
Anónimo Verified
4 hours ago
vary good and fast
Anonymous Verified
5 hours ago
Excellent boost rating
Hvordan man køber?
1
Kig igennem vores udvalg af accounts for at se account detaljerne
2
Vælg den som passer dig bedst
3
Vælg en betalingsmetode for at gå til checkout
4
Log in for at verificere din account
Hvorfor burde jeg at købe?

Hvorfor burde jeg at købe?

Køb af en LoL account har mange fordele i forhold til ELO boosting. For det første, så kan du springe over ELO boost processen. Tidsfaktoren kan være en vigtig del hvis du har planer om at købe et større boost på din eksisterende LoL account. ELO boosting gennem mange division kan tage flere dage, mens køb af en account er øjeblikkeligt. Der er mange andre faktorer som du kan overveje inden du vælger at købe en account, mange af disse vil blive gennemgået i det følgende. Det første som du skal tage med i din beslutning er statussen af din nuværende LoL account. Hvis du ikke har spillet siden de første sæsoner og du er relativt ny til spillet, så vil købet af en account have mange fordele for dig. I spillets nuværende form, bliver du nødt til at betale mange penge i Riot points for at kunne sætte en okay account sammen med nok champions til at spille ranked games med. Ved at købe en account kan du spare hundredevis af EURO, da det er et meget billigere valg, end det er at købe alle champions og skins med Riot points og det kan tage en evighed at få nok IP. En anden fordel er ELO'en på din valgte account. Vi giver vores klienter en høj ELO account så du aldrig behøves at spille i ELO hell igen. På den anden side hvis du allerede har en account med de fleste champions og skins på den, men du ikke er tilfreds med din ELO, så kan en af vores ELO boosting tjenester være den rigtige løsning for dig.
Det er sikkert og hurtigt

Det er sikkert og hurtigt

Vi har et stort udvalg af høj ELO accounts som du kan vælge imellem. Alle af disse accounts er verificerede og ejet af BoostRoyal. Ved køb af en LoL account, så laver du forretning med en certificeret virksomhed. At købe produktet virker på samme måde som hvilket som helst andet produkt du kan købe online. Transaktionen er sammenlignelig med den som ELO boosting har, men har nogle forskelle. ELO boost er en service, mens at LoL accounts er produkter. At deltage i denne service tager tid, selv hvis det er sjovt at spille med din booster eller at spectate din account mens du får en ELO boost. På den anden side så er det at købe en account øjeblikkeligt. Det eneste du skal gøre er at vælge betalingsmetoden, og ved at gennemføre transaktionen, så vil du få adgang til din nye LoL account. Da alle de accounts som vi ejer er verificerede, så har køb af en account ingen risiko, så det eneste du skal gøre nu er at nyde det. At ændre dit summoner name kan hjælpe dig med at gøre din account personlig. Det brede udvalg af champions og skin er en anden fordel som du kan nyde i dine følgende games. Men den største del er ELO'en af din account. Der vil ikke være brug for at komme ud af ELO hell med din accounts, høje rank, og du vil kunne spille ranked games i høj ELO.
Advantages of BoostRoyal's Services

Advantages of BoostRoyal's Services

BoostRoyal continues to be the most reliable LoL account provider with the best reputation across the globe. Nevertheless, of your requirements for your new League of Legends account, we have you covered.
We work with a trusted and verified group of account providers, making our supply the safest option available. With the lifetime guarantee specification, your purchased account remains safe with you forever.
Our Top Features

Our Top Features

As listed on the top of the page, our best features include instant delivery, lifetime guarantee, e-mail & password change, and providing you with verified sellers only. Combining what matters the most when buying an LoL account, BoostRoyal proves to be the ultimate powerhouse.
The features above come as standard on all BoostRoyal accounts. Additionally, to help you find your perfect buy, our system allows searching for any in-game content available.
LoL Account FAQ
What is an LoL Account buying?
It refers to the process of the safe change of ownership of an LoL account.
How does it work?
After purchasing, our system automatically creates your unique order. Your order includes the login details of your new account and information related to e- mail and password change.
Is it safe to use?
BoostRoyal has perfected every aspect of safety of its years of operation. With BoostRoyal, buying a League of Legends Account has never been more secure.
How does Lifetime Guarantee works?
In the rare case of account suspension, our team provides a lifetime switchback guarantee.If your League of Legends account gets suspended by our fault, we provide you with a new one.
What if I have more questions?
Do not hesitate to contact us on live chat or through our numerous other contact methods, including social media, phone, and more.