Live SupportChat
Nyd Vores Smurf Funktioner
Vores smurfkontoer kommer med ekstra fordele.
Sikkerhed
Vi tilbyder de sikreste LoL smurfkontoer og betalingsmetoder. SSL-krypteringer er en standard, og vi fortsætter med at opbygge tillid til at forblive den mest pålidelige LoL kontoudbyder på markedet.
Øjeblikkelig levering 24/7
Efter at have købt en LoL smurf konto, aktiveres vores fuldautomatiske leveringssystem øjeblikkeligt. Inden for få sekunder modtager du en e-mail med loginoplysningerne på din nye smurf-konto!
Livstidsgaranti
Vi tilbyder livstidsgaranti og live chat support til alle der ejer en LoL smurf konto. Kontakt os døgnet rundt, hvis du oplever problemer. Med en BoostRoyal smurf er du dækket af livet!
E-mail & adgangskodeændring
Du er berettiget til at ændre både e-mail og adgangskode til din nyindkøbte LoL Smurf. Når du køber på BoostRoyal, tilføjes disse funktioner for at fungere som standard sikkerhedsforanstaltninger.
LOL Smurfs
Wild Rift Smurfs
Livstidsgaranti på hand-leveled account
Livstidsgaranti på hand-leveled account
Vores livstidsgaranti på hand-leveled accounts giver dig en ny LoL account, hvis din account er blevet bannet på grund af en af dine egne fejl.
Kundernes stemme
Fremragende 4.80 Rating
5701 Reviews
Quick delivery, as described and great prices, would recommend.
Jake Verified
2 hours ago
Interfaz sencilla y con un buen equipo de profesionales, Voldo me atendió a mi y estoy muy satisfecho con él. 10/10
Anónimo Verified
4 hours ago
vary good and fast
Anonymous Verified
5 hours ago
Excellent boost rating
Hvordan man køber?
1
Kig igennem vores udvalg af accounts for at finde den som bedst passer til dine behov.
2
Vælg en specifik account eller klik på køb nu for at få en tilfældig en fra den kategori.
3
Vælg en betalingsmetode for at gå til checkout
4
Log in for at verificere din account
Trin for at købe en LoL account

Trin for at købe en LoL account

En LoL smurf account er en level 30 LoL account med unranked stats, enten fyldt med essence eller champions. Ved BoostRoyal, så sælger vi unranked LoL smurf accounts til en billig pris og vi har en hurtig levering. Lige så snart som du har gennemført betaling for den unranked LoL smurf account, så vil du se account'en login detaljer på dit dashboard. For at lave disse accounts så bruger vi boostere som spillere på dem til de når til level 30, uden at bruge noget blue essence. Når du modtager din account så kan du selv vælge hvilke champions du vil bruge dit blue essence på, og ved at spille dine placement matches kan du starte din ranked karriere på den. Når du ejer sådan en account så gør det det muligt for dig at skifte mellem din main account og din smurf account. Køb en lol account nu og du kan få en bedre LoL oplevelse.
Fordele ved at købe en LoL smurf account

Fordele ved at købe en LoL smurf account

At have flere forskellige LoL accounts, hvor en af disse er en LoL smurf account giver forskellige fordele. Før du starter med at spille lol, kan du vælge om du gerne vil spille i din rigtige ELO eller bare have nogle sjove games på din smurf account hvor du kommer til at hard carry, og sandsynligvis får nogle S+ ratings, og nogle komplimenterende ord fra dine teammates. Prisen på vores LoL smurf accounts er meget lav, som gør denne service af de tjenester du burde at overveje. Vi vil anbefale enhver LoL spiller som har en plan om at blive en høj ELO professionel spiller, at købe en unranked smurf account, for at have det sjovere og lære mere. Spillere bruger også smurf accounts i LoL af andre grunde. For at kunne spille ranked games med venner i lavere ELO, så kan købet af en unranked smurf account være løsningen. Da det at spille ranked games med venner er den ultimative måde at nyde LoL, så kan dette valg være den hurtigste start på dette. Dette er få af mange grunde til at du burde at købe en smurf account så snart som muligt.
Hvorfor skal jeg købe en lol smurf account?

Hvorfor skal jeg købe en lol smurf account?

At have en League smurf account har mange fordele. Det er i dag en trend i LoL at en spiller køber eller laver en smurf account for at kunne spille ranked games på den. Der er også mange store streamers, som vælger at spille på en smurf account på deres livestream. Dette gør de for at vise deres skill når de spiller i en lavere ELO end deres main account. At carry games i en lavere ELO end din main account's har også mange fordele. For det første kan du nyde spillet på den bedst mulige måde, som er at være den bedste spiller i hvert ranked game. Det er sammenligneligt med ELO boosting hvor at boosteren er langt foran i hans skills i forhold til de andre spillere. Det er ikke alene sjovt, men det hjælper også dig til at forstå spillet endnu bedre og forbedre dine skills. At forstå spillet i en lavere ELO, ved at spille på en smurf account kan også komme dig til gode når du spiller på din main account. Stadig i tvivl? Køb en lol smurf account nu, og oplev det på egen hånd.
LoL Smurfs FAQ
How safe, is to buy a LoL smurf account, is there a guarantee?
Buying a smurf account from BoostRoyal offers maximum safety. To live up to these high standards, we provide different guarantee packages for our smurf accounts. At checkout, you can select from 14 days guarantee to lifetime guarantee based on your preferences.
Why choose BoostRoyal, the ultimate LoL account resource?
BoostRoyal offers the most secure selection of LoL smurfs and ranked accounts on the market. The company puts a great emphasis on selling the safest accounts available.
Can I verify the LoL accounts to my e-mail?
Compared to other websites, we provide e-mail verification to ALL accounts that we sell. We guarantee the e-mail change in 24 hours after buying an account.