Live SupportChat
League boostingLeague boosting
Ranked wins boostRanked wins boost
Duo Queue BoostingDuo Queue Boosting
Placement matchesPlacement matches
Champion MasteryChampion Mastery
Clash BoostingClash Boosting
Normal matchesNormal matches
Account LevelingAccount Leveling
Placement matches
silver
Nuværende league
Vælg din nuværende league
10 Games
Checkout
48,51 US$ (39,60 €)
39,08 US$ (31,90 €)
eller
3.190
Estimeret færdiggørelsestid: 0-1dage
Solo Placements Guarantee
Vi garanterer 10/8 wins i dine placements
Hvis boosteren taber flere end 2 games så vil du modtage 2 ekstra wins for hver ekstra loss. Hvis boosteren går en division op efter dine placements games, så vil dit boost blive betragtet som gennemført.
Vores funktioner
 • Private VPN
  INCLUDED
 • Spell Order Select
  FREE
 • Appear Offline
  FREE
 • Order Tracking & Scheduling
  FREE
 • Finish in time
  GUARANTEED
 • Chat with Booster
  FREE
 • 24/7 Premium Support
  INCLUDED
Kundernes stemme
Fremragende 4.80 Rating
5701 Reviews
Excellent boost rating
Quick delivery, as described and great prices, would recommend.
Jake Verified
2 hours ago
Interfaz sencilla y con un buen equipo de profesionales, Voldo me atendió a mi y estoy muy satisfecho con él. 10/10
Anónimo Verified
4 hours ago
vary good and fast
Anonymous Verified
5 hours ago
it is a very good team to achieve your goals!
Anónimo Verified
8 hours ago
easy to work with
Anonymous Verified
8 hours ago
Very good service !
Anonyme Verified
8 hours ago
very fast good communication.
Anonym Verified
9 hours ago
Alles tiptop
7M-14552197 Verified
10 hours ago
one of the best services ever
Anonymous Verified
10 hours ago
Man bekommt das wofür man bezahlt hat!
Anonym Verified
13 hours ago
10 års ekspertise
Siden sæson et har vi tilbudt professionelle ELO Boost tjenester og indsamlet erfaring for at perfektionere vores LoL Boost kvalitet.
24/7 tilgængelighed
Vores ekspert LoL boosting team er altid klar. For at levere en service af høj kvalitet globalt anvender vi de bedste boostere fra alle regioner.
Professionelle boostere
Vores team inkluderer de bedste Challenger LoL boostere. Vi håndvælger og screener vores medarbejdere, der leverer professionel ydeevne og holdning.
Premium Support
Boostroyals hjælpecenter inkluderer 24/7 live chat support og telefonassistance, der tilbyder enhver hjælp relateret til dit ELO boost.
Sikrede private data
Vi bruger VPN-beskyttelse til at maksimere LoL boost-sikkerhed og 256 bit SSL-kryptering for at maksimere klientens datasikkerhed.
Tilbagebetalings politik
Vores refusionspolitik giver mere fleksibilitet for kunder. Købere er berettigede til at modtage fuld eller delvis refusion i henhold til ELO-boostets fremskridt.
Hvordan man køber?
1
Vælg detaljerne for dit køb.
2
Efter at have du har trykket på 'Køb Boost' knappen, kan du enten fortsætte som gæst, eller tilbagevendende kunde.
3
Ved at trykke på 'Køb' knappen, vil du blive videresendt til den valgte betalingsmetode.
4
I medlemsområdet kan du tracke din ordre, spectate, pause eller chatte live med din booster!
Hvorfor er placement matches vigtige?

Hvorfor er placement matches vigtige?

Nogle giver ikke placement matches den værdi som de burde få, men de er meget vigtige i starten af en season. Vi har lavet placement boost tjenesten for at give dig den perfekte start hver eneste season så du kan starte med at spille dine første ranked games ved den højest mulige ELO. Grunden til at vi mener det er så vigtigt med de 10 placement games som du skal spille når du starter på ranked igen, er at de kan give dig store resultater. I stedet for at tabe halvdelen af dine placement games og komme tilbage til den samme division som du endte i sidste season eller endda ryge nedad, så kan du ved køb af et placement boost starte ved en højere ELO end du var sidste season. De første ranked games i den nye season er de vigtigste. Hvis du kan spille godt i de games, så kan det have indflydelse på hele din season på den gode måde. Ideen er at hvis du kan starte fra en højere ELO hvor der er færre toxic spillere og hvor du kan klare dig bedre, så er det mere sandsynligt at du vil vinde flere games og du vil kunne komme højere op på kortere tid. Som vi alle ved så er det at vinde de fleste af de games vi spiller hurtigst muligt, nøglen til at nå de højere tiers og division. Hvis du stadig tøver omkring at købe et placement boost, så gør det nu, det gør en stor forskel!
Hvordan virker placement matches boostet?

Hvordan virker placement matches boostet?

Placement matches boostet virker på samme måde som ranked eller normal win boost gør. Ved at give dine account oplysninger og ved køb af et placement games boost, så vil BoostRoyal give dig en master eller challenger tier booster som logger ind på din account og spiller dine placement games i stedet for dig, og han vil sørge for at han vinder dem alle. Da LoL er et 5v5 spil hvor alt kan ske, så vil det stadig være muligt at han taber et game, på trods af den ekstreme indsats vi gør. Det er derfor vi ikke kan garantere at du vil vinde 10 ud af 10 games, men i 90% af tilfældene, så vil vi kunne gennemføre alle 10 games fejlfrit. For at få et placement boost, skal du først vælge hvilken tier du var i sidste season. Grunden til at vi gør dette at for at måle sværhedsgraden af det boost som du ønsker at købe. Priserne er lavet på sådan en måde, så det reflekterer sværhedsgraden af det arbejde du køber. Hvis du f.eks. var diamond sidste season, så vil dine placement games være meget sværere at gennemføre, end hvis du var silver i stedet. Hvis du allerede er begyndt på dine placements så er det ikke for sent! Som du måske har set, så kan du købe 1 til 10 placement games, så selv hvis du er begyndt med dine placements, så kan vi stadig få det meste ud af det, afhængigt af hvor games der stadig mangler at blive spillet!