Live SupportChat
League boostingLeague boosting
Ranked wins boostRanked wins boost
Duo Queue BoostingDuo Queue Boosting
Placement matchesPlacement matches
Champion MasteryChampion Mastery
Clash BoostingClash Boosting
Normal matchesNormal matches
Account LevelingAccount Leveling
Ranked wins boost
Nuværende league
Vælg din nuværende league
4 Win(s)
Checkout
25,87 US$ (21,12 €)
20,70 US$ (16,90 €)
eller
1.690
Estimeret færdiggørelsestid: 0-1dage
Vores funktioner
 • Private VPN
  INCLUDED
 • Spell Order Select
  FREE
 • Appear Offline
  FREE
 • Order Tracking & Scheduling
  FREE
 • Finish in time
  GUARANTEED
 • Chat with Booster
  FREE
 • 24/7 Premium Support
  INCLUDED
Kundernes stemme
Fremragende 4.80 Rating
5701 Reviews
Excellent boost rating
Quick delivery, as described and great prices, would recommend.
Jake Verified
2 hours ago
Interfaz sencilla y con un buen equipo de profesionales, Voldo me atendió a mi y estoy muy satisfecho con él. 10/10
Anónimo Verified
4 hours ago
vary good and fast
Anonymous Verified
5 hours ago
it is a very good team to achieve your goals!
Anónimo Verified
8 hours ago
easy to work with
Anonymous Verified
8 hours ago
Very good service !
Anonyme Verified
8 hours ago
very fast good communication.
Anonym Verified
9 hours ago
Alles tiptop
7M-14552197 Verified
10 hours ago
one of the best services ever
Anonymous Verified
10 hours ago
Man bekommt das wofür man bezahlt hat!
Anonym Verified
13 hours ago
Hvad sker der hvis boosteren taber et game?
Hvis at boosteren taber et game i løbet af dit ranked wins boost, så vil boosteren skulle spille ekstra games. F.eks. hvis du køber 10 wins og boosteren taber 2 games, så vil han have 12 wins og 2 defeats i alt når han er færdig med dit ranked wins boost. Ved tilfælde hvor du er på 0 LP og du demoter så vil vi kun være ansvarlige for det totale antal af wins købt. Hvis du ikke demoter så vil du få en ekstra win ved 0 LP.
Hvad sker der hivs boosteren promoter til en højere tier/division?
Hvis boosteren promoter igennem boostet, så vil han spille et mindre game fra de resterende. F.eks. hvis han promoter mens der er 5 wins tilbage, så vil han kun spille 4.
10 års ekspertise
Siden sæson et har vi tilbudt professionelle ELO Boost tjenester og indsamlet erfaring for at perfektionere vores LoL Boost kvalitet.
24/7 tilgængelighed
Vores ekspert LoL boosting team er altid klar. For at levere en service af høj kvalitet globalt anvender vi de bedste boostere fra alle regioner.
Professionelle boostere
Vores team inkluderer de bedste Challenger LoL boostere. Vi håndvælger og screener vores medarbejdere, der leverer professionel ydeevne og holdning.
Premium Support
Boostroyals hjælpecenter inkluderer 24/7 live chat support og telefonassistance, der tilbyder enhver hjælp relateret til dit ELO boost.
Sikrede private data
Vi bruger VPN-beskyttelse til at maksimere LoL boost-sikkerhed og 256 bit SSL-kryptering for at maksimere klientens datasikkerhed.
Tilbagebetalings politik
Vores refusionspolitik giver mere fleksibilitet for kunder. Købere er berettigede til at modtage fuld eller delvis refusion i henhold til ELO-boostets fremskridt.
Hvordan man køber?
1
Vælg detaljerne for dit køb.
2
Efter at have du har trykket på 'Køb Boost' knappen, kan du enten fortsætte som gæst, eller tilbagevendende kunde.
3
Ved at trykke på 'Køb' knappen, vil du blive videresendt til den valgte betalingsmetode.
4
I medlemsområdet kan du tracke din ordre, spectate, pause eller chatte live med din booster!
Hvorfor skal du købe et ranked wins boost?

Hvorfor skal du købe et ranked wins boost?

Vi anbefaler at du køber win boosts, hvis du føler at du ikke kan gøre flere fremskridt i spillet. Grunden kan variere. Hvis du kun kan komme opad ved at carry games mere intenst end dine teammates feeder. På et tidspunkt så vil dette blive meget svært, da LoL ELO systemet har nogle mangler. ELO systemet virker meget godt for 1v1 spil såsom skak (hvor det kommer fra), men når det kommer til et 5v5 spil som LoL, så bliver man bare ikke belønnet lige så meget som man burde. Systemet går ud fra at teammates er lige gode. Det betyder ikke noget om du har outplayed hele modstanderens team eller at du er legendary, så vil der komme et tidspunkt at dette ikke være nok til at carry et helt game. Vi anbefaler at du køber et win boost når du føler at du har nået det punkt og du ikke kan carry længere, men du vil gerne spille nogle meningsfulde games i højere divisions.
Kort om ranked wins boost

Kort om ranked wins boost

Ranked wins boost er en god løsning hvis du finder det svært at lave flere fremskridt i din rank. Gennem ranked wins boost, så kan kunden købe det ønskede antal af wins. Alt du skal gøre er at vælge hvor mange ranked wins du gerne vil have på din LoL account. Ranked wins boost er en god løsning hvis du føler at du sidder fast i en bestemt division eller hvis du bare gerne vil gøre din MMR (Match-Making Rating) bedre på din account.
Processen når du køber ranked wins boost

Processen når du køber ranked wins boost

Når du har købt et win boost, så vil en af vores boostere starte med at spille på din account. Han vil prøve at vinde så mange ranked games som muligt for at blive færdig med hans arbejde på den hurtigste måde. Hvad sker der hvis han taber et game? At tabe et game betyder at boosteren skal spille ekstra games. F.eks. hvis du køber 10 wins og boosteren taber 2 games, så vil han have 12 wins og 2 defeats i alt når han er færdig med ranked wins boost på din account.
Division kontra ranked wins boosting

Division kontra ranked wins boosting

At købe et win boost er en mindre investering. Hvis du ikke føler dig komfortabel i at købe et division boost, så kan køb af et win boost være det sikreste første skridt mod dit mål. Ranked wins boost kan også være en god mulighed hvis du prøver vores en af vores tjenester for første gang. Ved at købe et mindre win boost, så vil du have mulighed for at lære mere om vores høj kvalitets tjenester ved at prøve processen af et køb. Da win boost er en mindre investering end division boosting, i de fleste tilfælde, så vil det også tage os mindre tid at gennemføre det. Alt i alt så er ranked wins boost en nem, hurtig og smart måde at blive fortrolig med vores høj kvalitets tjenester ved BoostRoyal.