Live SupportChat
Division BoostingDivision Boosting
Win boostingWin boosting
Expedition BoostingExpedition Boosting
Gauntlet BoostingGauntlet Boosting
Division Boosting
silver
Nuværende league
Vælg din nuværende league
gold
Ønskede league
Vælg din ønskede league
Checkout
35,53 US$ (29,00 €)
18,25 US$ (14,90 €)
eller
1.490
Estimeret færdiggørelsestid: 0-1dage
Vores funktioner
 • Private VPN
  INCLUDED
 • Spell Order Select
  FREE
 • Appear Offline
  FREE
 • Order Tracking & Scheduling
  FREE
 • Finish in time
  GUARANTEED
 • Chat with Booster
  FREE
 • 24/7 Premium Support
  INCLUDED
Kundernes stemme
Fremragende 4.80 Rating
5701 Reviews
Excellent boost rating
Quick delivery, as described and great prices, would recommend.
Jake Verified
2 hours ago
Interfaz sencilla y con un buen equipo de profesionales, Voldo me atendió a mi y estoy muy satisfecho con él. 10/10
Anónimo Verified
4 hours ago
vary good and fast
Anonymous Verified
5 hours ago
it is a very good team to achieve your goals!
Anónimo Verified
8 hours ago
easy to work with
Anonymous Verified
8 hours ago
Very good service !
Anonyme Verified
8 hours ago
very fast good communication.
Anonym Verified
9 hours ago
Alles tiptop
7M-14552197 Verified
10 hours ago
one of the best services ever
Anonymous Verified
10 hours ago
Man bekommt das wofür man bezahlt hat!
Anonym Verified
13 hours ago
10 års ekspertise
Siden sæson et har vi tilbudt professionelle ELO Boost tjenester og indsamlet erfaring for at perfektionere vores LoL Boost kvalitet.
24/7 tilgængelighed
Vores ekspert LoL boosting team er altid klar. For at levere en service af høj kvalitet globalt anvender vi de bedste boostere fra alle regioner.
Professionelle boostere
Vores team inkluderer de bedste Challenger LoL boostere. Vi håndvælger og screener vores medarbejdere, der leverer professionel ydeevne og holdning.
Premium Support
Boostroyals hjælpecenter inkluderer 24/7 live chat support og telefonassistance, der tilbyder enhver hjælp relateret til dit ELO boost.
Sikrede private data
Vi bruger VPN-beskyttelse til at maksimere LoL boost-sikkerhed og 256 bit SSL-kryptering for at maksimere klientens datasikkerhed.
Tilbagebetalings politik
Vores refusionspolitik giver mere fleksibilitet for kunder. Købere er berettigede til at modtage fuld eller delvis refusion i henhold til ELO-boostets fremskridt.
Hvordan man køber?
1
Vælg detaljerne for dit køb.
2
Efter at have du har trykket på 'Køb Boost' knappen, kan du enten fortsætte som gæst, eller tilbagevendende kunde.
3
Ved at trykke på 'Køb' knappen, vil du blive videresendt til den valgte betalingsmetode.
4
I medlemsområdet kan du tracke din ordre, spectate, pause eller chatte live med din booster!
Hvad er LoR boosting?

Hvad er LoR boosting?

Lor Boosting henviser til processen til at øge din ELO af en LoR-konto i rangeret. Der er forskellige metoder til rangeret boosting i LoR. Vi gør en forskel mellem to hovedkategorier, en der kræver deling af konti og en duoindstilling. Essensen af begge metoder er den samme. Ved at indsende eventuelle LoR Boost-ordrer ansætter du en professionel LoR-booster, der vil hjælpe dig med at øge din placering i Runeterra. Enten går du efter duo- eller soloindstillingen, vi garanterer at øge dig til din ønskede Runeterra-rang inden for fristen. Den måde, det fungerer på, er ligetil. Købere skal vælge deres start- og slut tier og division, og de har også mulighed for at tilføje ekstra funktioner også, såsom prioriteret håndtering eller live streaming. Hvis du er i tvivl om denne service, tøv ikke med at kontakte os via live chat eller andre platforme, som du kan finde i vores kontaktmenu.
Fordele ved LoR Boosting

Fordele ved LoR Boosting

Legends of Runeterra ELO boost giver et komplet spektrum af fordele for de spillere, der beslutter at deltage. Det er en all-round service, der kan dække behovene hos enhver LoR-spiller, der sigter mod at opnå en højere rang og MMR i spillet. Der er flere grunde til at vælge LoR-boosting. En af de mest almindelige skyldes tidens begrænsede karakter. De fleste Runeterra-spillere har måske svært ved at grinde så meget og nå de højeste rækker i spillet ved at have begrænset tid til rådighed. Ved at bestille et LoR-boost kan vores højrangerede professionelle tage sig af denne proces, da de giver dig kontoen med din ønskede Runeterra-rang. Hvis du beslutter at deltage i LoR-boosting-processen, har vi muligheden for en duo-metode. På denne måde behøver du ikke at dele dine kontooplysninger, og du kan fortsætte med at spille på din konto, mens du øger din rang i spillet ved hjælp af vores LoR-booster.
Hvorfor Runeterra Boost på BoostRoyal?

Hvorfor Runeterra Boost på BoostRoyal?

BoostRoyal har det højeste omdømme, når det kommer til boost af videospil. Vores virksomhed tilbyder mange års ekspertise opnået, mens vi arbejder inden for området. Hvis du ønsker at modtage den ultimative LoR boost-oplevelse, er du på det perfekte sted at gøre det. Vi leverer førsteklasses service til LoL, TFT og LoR med de bedste spillere i hvert spil. Kvaliteten af vores Runeterra boost øger den kvalitet, som vi har tilbudt for League eller TFT. Vores langvarige kunder ved, at dette betyder, at vores team fortsætter med at forfølge de højeste niveauer af købertilfredshed på nogen måde. Vi er fleksible med at finde en passende løsning for enhver køber, selv med de mest usædvanlige anmodninger. Vores ultimative mål forbliver det samme, mens vi giver LoR-boost til vores loyale køberbase: nå nye milepæle i kundetilfredshedsniveauer.